Over ons


Welkom bij FoTolerant! FoTolerant opende haar deuren al in 1999 en is sindsdien niet meer weg te denken van de Rembrandtweg. Oorspronkelijk zijn wij begonnen als fotozaak, maar wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een welbekend begrip in Amstelveen. Je kunt bij ons terecht voor pasfoto's, portretfoto's, fotolijsten (ook op maat), een uitgebreide originele kaartcollectie, bijzondere cadeaus, kantoorartikelen, vloer onderhoudsproducten, beeldjes, glasdecoratie, kinderspeelgoed, agenda's en kalenders.

.


De eigenaar Arno de Geus, werkt al tientallen jaren bij FoTolerant. Hij is verantwoordelijk voor alle inkopen en probeert zijn collecties kaarten, kalenders, agenda's, etc. zo divers mogelijk te houden. Arno is van oorsprong fotograaf, maar heeft zijn assortiment door de jaren uitgebreid! We heten je graag welkom bij onze winkel aan de Rembrandtweg in Amstelveen! Onze specialiteit? De beste service in Amstelveen. Wij helpen je graag bij jouw zoektocht van de juiste kaart en/of cadeaus.

Arno de Geus

Eigenaar


FoTolerant is een winkel waarbij goede service van groot belang is. Tolerantie, dat is waar wij voor staan, niets wat je vraagt is ons te gek en wij doen altijd ons best jou op een zo goed mogelijke manier te helpen. Ben je op zoek naar iets specifieks, dan helpen wij jou graag vinden wat je zoekt.

"Service als vanouds!"