Kalenders

Bij FoTolerant hebben we een extreem grote keuze in jaarkalenders. Daarnaast is er een groot assortiment agenda's. Er zijn week-agendas dag-agendas, agendavullingen in allerlei maten en stijlen.

Kalenders

Wij hebben een uitgebreide collectie kalenders. Wij hebben voor het nieuwe jaar maand- , week-, notitie-, bureau-, lang- (voor de houder), dag-,  familiekalenders, etc. Onze kalenders importeren wij onder andere uit Duitsland en de Verenigde Staten.

We hebben kalenders met heel veel onderwerpen: kies uit bijvoorbeeld Schilders, Landen, Natuur, Steden, Voertuigen, Paarden, Honden, Katten, Vogels. Wij helpen je graag bij het vinden wat jij zoekt.

Agenda's

Naast een uitgebreide collectie kalenders hebben wij ook een groot assortiment agenda’s. Er zijn week-agendas, dag-agendas en agendavullingen in allerlei maten en stijlen. Haal je agenda voor 2020 bij FoTolerant. Wij hebben agenda’s voor ieder zijn smaak!

Kalenders

Wij hebben een uitgebreide collectie kalenders. Wij hebben voor het nieuwe jaar maand- , week-, notitie-, bureau-, lang- (voor de houder), dag-,  familiekalenders, etc. Onze kalenders importeren wij onder andere uit Duitsland en de Verenigde Staten.

We hebben kalenders met heel veel onderwerpen: kies uit bijvoorbeeld Schilders, Landen, Natuur, Steden, Voertuigen, Paarden, Honden, Katten, Vogels. Wij helpen je graag bij het vinden wat jij zoekt.Agenda's

Naast een uitgebreide collectie kalenders hebben wij ook een groot assortiment agenda's. Er zijn week-agendas, dag-agendas en agendavullingen in allerlei maten en stijlen. Haal je agenda voor 2020 bij FoTolerant. Wij hebben agenda's voor ieder zijn smaak!Arno de Geus

Eigenaar


FoTolerant is een winkel waarbij goede service van groot belang is. Tolerantie, dat is waar wij voor staan, niets wat je vraagt is ons te gek en wij doen altijd ons best jou op een zo goed mogelijke manier te helpen. Ben je op zoek naar iets specifieks, dan helpen wij jou graag vinden wat je zoekt.

"Service als vanouds!"